Kertépítés

A kertépítési árajánlat készítése INGYENES, valamint Veszprém megyében és a Balaton vonzáskörzetében a kiszállás, állapotfelmérés és tanácsadás DÍJTALAN!

KERTTERVEZÉS

Egy környezetével harmonizáló kert alapja a gondos tervezés, figyelembe véve a talaj adottságait, a ház és a kert kapcsolatát, a terület tájolását és nem utolsó sorban a tulajdonos elképzeléseit, egyéniségét.
A tervezést egy ingyenes helyszíni felméréssel kezdjük, ahol felmérjük a kert állapotát, meglévő növényzetét és javaslatokat teszünk a növények kiválasztására, kertegységek kialakításának helyére és összetételére. A növények kiválasztásában segítséget nyújt a cégünkkel több éve kapcsolatban álló dísznövény kertészet, ahol a környék leggazdagabb választékát és legjobb minőségét, legkedvezőbb árait találják.

KERTÉPÍTÉS

A kertépítés első lépése a tereprendezés valamint a törmelék elszállítása. Ezt követi az öntözőrendszer helyének kialakítása /amennyiben készítünk/ kerti tó, támfal és sziklakert építése, kerti világítás kábeleinek, szerelvényeinek elhelyezése.
Mindenki számára nagyon sok bosszúságot jelent az egyre gyakrabban megjelenő vakondtúrás a pázsiton.
Ezért javasoljuk még a fű felület kialakítása előtt ügyfeleinknek vakondháló elhelyezését, a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.
A következő lépés a terület feltöltése jó minőségű termőfölddel, növények ültetése, pázsit kialakítása a fűmag hagyományos kézi vetési illetve gyepszőnyeg fektetéssel.

KERTÉPÍTÉS SZOLGÁLTATÁSOK:

– TERVEZÉS
– TEREPRENDEZÉS
– KERTI TÓ ÉPÍTÉSE
– ÖNTÖZŐRENDSZER TERVEZÉSE, TELEPÍTÉSE
– TÁMFALAK ÉPÍTÉSE

-TÉRKŐ,GYEPRÁCS BURKOLATOK KÉSZÍTÉSE

– KERTI JÁRÓFELÜLETEK KÉSZÍTÉSE
– SZIKLAKERT ÉPÍTÉSE
– NÖVÉNYEK, FÁK TELEPÍTÉSE
– VIRÁGÁGYÁSOK KIALAKÍTÁSA
– FÜVESÍTÉS KÉZI ILLETVE HIDROVETÉS TECHNOLÓGIÁVAL
– GYEPSZŐNYEG FEKTETÉSE,FELSZEDÉSE
– KERTI SZEGÉLYEK KIALAKÍTÁSA
– KAVICSÁGY KÉSZÍTÉSE
– TALAJTAKARÓK, DEKOROK KÉSZÍTÉSE ( MULCS, KAVICS,
HÁNCS )
– GYOMOSODÁSGÁTLÓ GEOTEXTÍLIA ELHELYEZÉS